BLOG

Ontdek het laatste nieuws
 

Acrylic pouring is mijn passie. De vermenging van kleuren verrast mij elke keer weer. De niet te voorspellen uitkomsten maken deze wijze van schilderen een grote plezierige uitdaging.

HERFST TRENDS

28-12-2021

Het seizoen van de herfst jassen en accessoires is hier. Laat je niet ontmoedigen door de koud en vochtig weer en breng een beetje mode in je casual outfits voor elke dag. De heetste trend voor dit seizoen - de grijstinten.

Zodra het weekend komt, is het tijd te gaan stappen. Laat jezelf inspireren door de tonen van de herfst-natuur en combineer ze met de neverending klassieke - jeans en de marine motieven. Elegante hoed is de perfecte "finishing touch" voor je outfit en zal ook je haarstyling tegen elke motregen beschermen.

Winter is achter de deur, tijd om uw juiste essentieel accessoires te voorbereiden. Ze houden u gezellig en warm, maar ze kunnen ook een krachtig modieuze uitstraling toevoegen aan je outfit. De perfect gecombineerd pet en zak zal je kleding verheffen tot de echt trendy en stijlvolle combinatie.